Beyaz Eşya Servisi

0216 386 47 39 - 0216 355 27 85

Fırın Servisi

0216 386 47 39 - 0216 355 27 85

Buzdolabı Servisi

0216 386 47 39 - 0216 355 27 85

Beyaz Eşya Servisi

Servis216 (Gözde Teknik Servis), Tecrübeli ve profesyonel teknik ekibiyle beyaz eşya arızalarına en hızlı şekilde çözüm sunmaktadır.

Klima Servisi

Tüm klima marka ve modelleri için özel klima servisi olarak arıza, tamir, montaj ve bakım hizmetleri vermekteyiz.

Kombi Servisi

Servis216 (Gözde Teknik Servis) olarak kombi cihazları üzerine, Özel Kombi Servisi olarak 14 yılı aşkın bir süredir hizmet vermekteyiz.

Televizyon Tamir Servisi

Servis216 (Gözde Teknik Servis), Tecrübeli ve profesyonel teknik ekibiyle her türlü tv arızasına çözüm sunmaktadır.

Klima Servisi

0216 386 47 39 - 0216 355 27 85

Bulaşık Makinası Servisi

0216 386 47 39 - 0216 355 27 85

MÜŞTERİ HİZMETLERİ / ACİL MOBİL SERVİS

HİZMETLERİMİZ

Beyaz Eşya - Klima - Kombi Profesyonel Servisi

KOMBİ SERVİSİ

Kombinizde meydana gelebilecek beklenmedik arızaları en aza indirmek, kombinizin ekonomik, verimli ve düzenli çalışmasını sağlamak, parça ve kombinin çalışma ömrünü uzatmak, enerji tasarrufu elde etmek ve kombinizi uzun yıllar ilk günkü kalitesi ile kullanabilmek için; cihazınızın yıllık bakım ve kontrollerini servisinize periyodik olarak kesinlikle yaptırmalısınız.

KOMBİ BAKIM   KOMBİ MONTAJ
image description

KLİMA SERVİSİ

Klimalarınız iç ve dış ortamda farklı hava şartlarına maruz kalan cihazlardır. Cihazların ısı transfer yüzeylerinde oluşan kirlenmeler cihaz performansında azalmaya sebep olur. Bunların yanı sıra cihaz bünyesindeki soğutucu gazın işletme basıncında mevsime göre düzenleme yapılması gerekir. Bu sebeple klima cihazlarında yılda iki sefer bakım yapılması son derece önemli bir konudur. Klima Servis teşkilatının yaygınlığı tüketici için bu sebepden dolayı önemlidir.

KLİMA BAKIM   KLİMA MONTAJ
image description

BEYAZ EŞYA SERVİSİ

Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran, birçok işi kolay bir şekilde yapabilmenizi sağlayan her beyaz eşyalar belli bir zaman içerisinde her hangi bir sebepten dolayı bakım ihtiyacı duyabilirler. Tecrübeli ve profesyonel teknisyenlerimizle sizlerin karşılaştığı bu arızalara en hızlı şekilde çözüm sunmaktayız. Firmamız vermiş olduğu her türlü hizmetin donanımına ve profesyonelliğine sahiptir.

DEVAMI
image description

BULAŞIK MAKİNASI SERVİSİ

Alanında uzman ve eğitimli personellerimiz ile tüm semtlere kaliteli bulaşık makinası servis hizmeti veren firmamız haftanın 7 günü kesintisiz hizmet vermektedir. Her zaman ihtiyaç duyduğunuz beyaz eşyalar sorun çıkardığı anda, vakit kaybı yaşamadan faydalanabileceğiniz Bulaşık makinası servis ekiplerimize, 7×24 hizmet veren çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz. Santralimizi aradığınız vakit, sizlere en yakınınızdaki donanımlı araçlarımız en kısa sürede adresinizde olacaktır.

DEVAMI
image description

BUZDOLABI SERVİSİ

Konusunda uzman ve eğitimli personellerimiz ile tüm semtlere hizmeti veren firmamız haftanın 7 günü kesintisiz hizmet vermektedir. Her zaman gerek duyduğunuz beyaz eşyalar sorun çıkardağı anda, vakit kaybetmeden faydalanabileceğiniz teknik servisimize 7×24 hizmet sunan çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz. Santralimizi aradığınız vakit, sizlere en yakınınızdaki donanımlı vasıtalarımız anında adresinizde olacaktır.

DEVAMI
image description

ÇAMAŞIR MAKİNASI SERVİSİ

Çamaşır Makineniz Çalışmıyor ise; Çamaşır makinasına elektirik gelip gelmediğini kontrol edin. Çamaşır makinasının bağlı olduğu Sigortayı Kontrol Edin.Arıza Elektrikle alakalı ise Elektrikçi Çağırın. Elektrik Geliyor çamaşı makinası çalışmıyor ise;Makinenin elektronik beyni arıza yapmış olabilir.Makinenin ana yıkama motoru arıza yapmış olabilir.

DEVAMI
image description

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE SERVİSİ

Elektrikli Süpürge Servisi ekiplerimiz tüm elektrikli süpürgelerinin teknik altyapısında bilgi sahibi ve tecrübeli bir şekilde elektrik süpürgesi tamiri, bakımı gibi her türlü Elektirik Süpürgesi Servisi hizmetlerinde en iyi ve en hızlı şekilde servis vererek zaman kaybı yaşamamanız için daha çok çalışıyor. En Ekonomik Ve Garantili Elektrikli Süpürge Servisi Elektrik Süpürgelerinizin bakım, onarım, arıza tespit gibi tüm Elektirik Süpürgesi servis hizmetini gerçekleştiren servisimiz siz değerli müşterilerimize iyi hizmeti en uygun ödeme koşullarıyla ve en ucuz ücret tarifesiyle sağlayarak ev ekonominize katkıda bulunmaktadır.

DEVAMI
image description

TELEVİZYON TAMİR SERVİSİ

Televizyon Tamir Servisi - 0216 386 47 39, kadıköy televizyon servisi,Feneryolu televizyon servisi,Erenköy televizyon servisi,Suadiye televizyon servisi,Bostancı televizyon servisi,Küçükyalı televizyon servisi,Feneryolu televizyon servisi,Maltepe televizyon servisi,Kartal televizyon servisi,Pendik televizyon servisi,Tuzla televizyon servisi,Ümraniye televizyon servisi,Ugurmumcu televizyon servisi,Üsküdar televizyon servisi,Kurtköy televizyon servisi,Televizyon Arızaları, arçelik televizyon, Siemens Televizyon, Vestel Televizyon, Sony televizyon Servisi, Lcd tv, Led TV. Tv arıza servisi.

DEVAMI
image description

TÜM SERVİS İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Kombi Ve Klima Servisi - 0216 386 47 39 - 0216 355 27 85

Kombi ve Klimaların Her yıl bakımlarının düzenli yapılması hem kombil hemde klimaların ömrünü uzatır.Yakıtta Tassarruf Saglar

Ev, iş, okul gibi alanlarda mekan fark etmeksizin ısınma kaynağı olarak günümüzde en çok kullanım alanına haiz olan doğalgaz, kombi denilen bir makine ile denetim altına alınmaktadır.Kombi sayesinde ısınmanın ve sıcak suyun ayarları yapılmaktadır. Arıza şeklinde bir vaziyet oluştuğunda işi bilenlere bırakmak gerekir. Kombi servisi arıza, onarım, montaj, bakım benzer biçimde çeşitli işlemleri gerçekleştirerek gereksinim duyulan gereksinimlere cevap verir. Kombiden anlamayan birinin kombi ile ilgilenmeye çalışması negatif sonuçlara sebebiyet verebilir.Kombi Servisi Ülkemizde hızla yayılan doğalgaz kullanımı ile hayatımızda meydana gelen iyileştirmeler artmaktadır. Doğalgaz kullanımı ile hem kesemize bununla birlikte yaşam kalitemize katkıda bulunabiliriz. Bireyler son zamanlarda hem konutlarda bununla birlikte iş yerlerinde doğalgaz kullanımı tercih etmektedir. Bu tercihin en önemli sebebi güvenli, temiz ve öteki yakıtlara gore uygun fiyatlı oluşmasından dolayıdır. Son zamanlarda geliştirilen doğalgaz sistemleri ile yaşamımıza bir iyileştirme de sunulmuştur. Bu sistemlerin en güzel tarafı temiz olmasıdır. Eskiden evlerde ısınmak için tercih edilen sobaların yerini artık kombi petekleri almıştır. Isınmak için insanlar artık son aşama azca bir enerji harcaması ile ısınabilir. Soba veya kat kaloriferi ile ısınmak artık hem bütçeye bununla beraber doğaya zarar vermektedir.

 Gezici servis araçlarımız ile istanbul anadolu ve avrupa yakasında tüm semtlere hizmet veren firmamız sizlere en hızlı servis hizmetini sunmakta.

Çağrı merkezimize ulaşan talepleriniz operatörlerimiz tarafından size en yakın mobil servis ekibimizin yönledirilmesini sağlamaktadırlar.Gelişmiş müşteri takip sistemimiz sayesinde cihazlarınıza daha önce yapmış olduğumuz işlemler kayıt altına alınmaktadır.Bu sayede cihazlarınızın daha önce değişen parçaları ve yapılan işçilikleri takip edebilmekteyiz.Bu sayede size daha iyi hizmet verebilmekteyiz. Servis hizmetlerimizin kalitesini yükseltmek için düzenli aralıklar ile teknik servis ekibimiz gelişen teknolojiler hakkında eğitimler ve seminerlere katılarak yenilikler hakkında bilgi sahibi olmaktadırlar. Bu sayade size daha iyi ve kaliteli hizmetler sunabilmemiz sağlanmaktadır.

*Firmamız garanti haricindeki cihazlar için yapılan inceleme ve tespitler doğrultusunda arızalı olan parça hakkında bilgi verilir.

*Değismesi gerekli parça fiyatı ve işçilik fiyatı belirtilerek kabul etmeniz doğrultusunda cihazınızın tamir veya bakım işlemi yapılır. *Garantisi bitmiş tüm ürünler için yapılan servis işlemlerinde 1 yıl parça ve işçilik garantisi vermekteyiz. *Tüm değişen parçalarda orjinal yedek parça kullanıyoruz. *Elektronik kartların tamiri üzerine hizmet veriyor ve tercihiniz doğrultusunda sizleri yeni kart masrafından kurtarıyoruz. *Uzun yıllar boyunca aldığımız eğitim ve tecrübelerimiz doğrultusunda sorunlarınızı tek seferde çözüyor, yaptığımız her müdahele için müşterilerimizi bilgilendiriyoruz. *Özellikle evde veya işyerinde bulunduğunuz saatlere uyuyor, boş yere tüm gün beklememenizi sağlıyoruz.*Arızalı cihazlarınızı aynı gün tamir ediyor veya arızanın derecesine göre sizi bilgilendiriyoruz, verilen bilgi doğrultusunda onay vermeniz halinde cihazınızın onarımını yapıyor ve gerekli testleri uygulayarak cihazın düzgün çalıştığını kontrol ediyoruz.*Doğru arıza tespitleri ile sorunlarınızı olağandan daha çabuk çözüyoruz. En önemlisi ise yapılan tüm işçilik ve değişen parçalar için en uygun fiyatları sizlere sunuyoruz.Klima servisi denildiğin de bize her ne kadar kışı çağrıştırsa da ve kışın uzak bulunduğunu düşünsek te sonbahar kapımız da unutmamalıyız. Tabi bunun yanın da kışlık hazırlıklarımızdan kabul edilen klimalarınızın bakımıdır. Klima bakımlarımızı tertipli yaptırmadığımız da; Kış ayların da sıkça duyduğumuz çokça önemli bir mevzu olan zehirlenmeler ve mekanlarımızın iyi ısınmaması şeklinde başlıca sorunlar karşımıza çıkmaktadır. Bunun benzer biçimde üzücü olaylarla karşılaşmamak için onarım ve rutin yapılması gereken bakımları yaptırmalıyız.

Ayrıca kombiler hakkın da bilmemiz gerekenler;

1. Bacalı kombiler de bacaların temizliğinin yılda bir kere yapılması gerekmektedir

. 2. Temizliği ve bakımı yapılan kombinizi dilediğiniz ayarda kullanmak kombinize zarar vermeyecektir.

3. Kış ayların da sürekli çalışan kombinizin bar ayarlarına da dikkat etmeniz gerekmektedir.

4. Bar ayarı düşük olan cihazlar ya tam çalışmazlar yahut düşük ısı verirler.

5. Doğal olarak ısınmayan petekler yada yarısı ısınan yarısı soğuk olan peteklerin de havasının alınması yada da kirli suyun tamamen boşaltılmasıyla normale döneceklerdir.

6. Kombiniz su akıtıyorsa, aygıt açıldığın da çok ses yapıyor veya yanmıyorsa, petekleriniz yukarıda bahsettiğimiz işlemlerden sonra da aynı şekilde yarısı sıcak yarısı soğuksa ne olursa olsun profesyonel bir destek almanız gerekmektedir. Ustalaşmış destek anlamın da işini layıkıyla meydana getiren Kombi Servisi devreye girerek size bu hizmeti sağlamaktadır. Bugün bir servis çağırdığımız da beklediğimiz hizmetin en iyisini almaktır. Tam da burada( servis216) Kombi Servisi beklediğimiz hizmetin en iyisini bizlere sunmaktadır. Servisin en güzel yanlarından biri son aşama kullanışlı ve açıklayıcı bir web sitesinin olmasıdır.Siteye girerek size hizmet için gelen ustalardan memnun kalıp kalmadığınızı gerek yorumlarla gerekse oylama yöntemiyle belirtmiş oluyorsunuz. Tamamen alan kişi odaklı ve memnuniyeti için çalışan servis216.net siteye düşen puanlama doğrultusun da otomatikman eleme yapmaktadır. Kombi Servisi yapılan periyodik bakımlarda da yine kaliteyi sunmaktadır. Yapılan bakımlar da servis tarafından sağlanan yedek parça ve malzemeler size bir senelik güvence sunmaktadır.

Bakım servis veya arıza gereksinimların da size en uygun fiyatta verilmektedir. 7/24 hizmet veren bir servistir.

Kombi Servisi arıza veya bakım verdiği hizmetler de 1 yıl firma garantisi vermektedir. Aslın da bir tık uzağınız da olan servis216 her geçen gün kullanıcılarına kalitesi artmış hizmetin kapılarını açmaktadır. Servis216 tarafınca size sunulan hizmetlerden şikâyet, öneri veya taleplerinizi sitemizdeki telefonlar üzerinden çağrı merkezine iletebilirsiniz. Ya da sisteme giriş yaparak yazılı olarak ta yapabilirsiniz. Ek olarak mutlaka düzenli yaptırmamız ihtiyaç duyulan arıza ve periyodik bakımlarla gerek maddi gerekse manevi zararları minimum bir seviyeye indirmiş oluruz. Kendini işine adamış uzman bir kadro ile sizlere en kaliteli hizmeti sunmanın peşindeyiz.

 Beyaz Eşya Kombi Klima Servisi - 0216 386 47 39

Kombi Servisi, Petek Temizleme Servisi,Klima Tamir Ve Bakım Servisi,Kombi Tamir Ve Bakım Servisi,Kombi Arıza Servisi, Beyaz Eşya Servisi, Gezici Tamir Ve Bakım servisi, Kadıköy Arçelik Servisi, Arçelik Çamaşır Makinası servisi, Bulaşık Makinası Servisi, Airfel kombi Servisi, Bosch kombi Servisi, Demirdöküm Kombi Servisi, Klima Tamir Bakım ve Montaj Servisi, Beyaz Eşya Servisi,Buderus Kombi Servisi,Kombi bakım Servisi,Kombi Tamir servisi,Baymak kombi servisi.Kadıköy kombi servisi,acıbagdem kombi servisi,üsküdar kombi servisi,ümraniye kombi servisi,ataşehir kombi servisi,çamlıca kombi servisi,feneryolu kombi servisi,göztepe kombi servisi,erenköy kombi servisi,fikirtepe kombi servisi,bostsncı kombi servisi,küçükyalı kombi servisi,maltepe kombi servisi,gülsuyu kombi servisi,cevizli kombi servisi,kartal kombi servisi,ugurmumcu kombi servisi,atalar kombi servisi,yunus kombi servisi,sancaktepe kombi servisi,sultanbeyli kombi servisi,sarıgazi kombi servisi,samandıra kombi servisi,yakacık kombi servisi,pendik kombi servisi,kaynarca kombi servisiesenyalı kombi servisi,içmeler kombi servisi,tuzla kombi servisi,kurtköy kombi servisi,yakacık kombi servisi,şifa kombi servisi,gebze kombi servisi,çayırova kombi servisi,içerenköy kombi servisi,yakacık kombi servisi,zümrütevler kombi servisi,soganlık kombi servisi,kozyatagı kombi servisi,yenisahra kombi servisi,soganlık kombi servisi,maltepe kombi servisi,ümraniye kombi servisi,şeyhli kombi servisi,içmeler kombi servisi,postane kombi servisi,

Beyaz Eşya Klima Kombi Tamir Ve Bakım Servisi 

 

Nerde İsterseniz Orada,Nereye İsterseniz oraya HİZMET" 0216 305 07 01   Kombi beyazeşya tamir bakım servisi - 0532 691 56 40 Merkez - 0216 386 47 39 - 0216 355 27 85

 

 

 

 

 

HABERLER

image description

Ümraniye Arçelik Beyaz Eşya Servisi - 0216 386 47 39

. Ümraniye Arçelik Servisi Aynı gün içerisinde tüm

DEVAMI
image description

Kombi arıza kodları - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Arıza Kodları Ve Açıklamaları Ariston Kombi 101 hata

DEVAMI
image description

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39

Maltepe kombi servisi - 0216 386 47 39 Kombi bakım,

DEVAMI
image description

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85

Kadıköy Kombi Servisi - 0216 355 27 85 Kadıköy ve

DEVAMI
image description

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Ariston Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Evimiz aynı

DEVAMI
image description

Buderus Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Kombinizi Güvenli Ellerde Bırakın - 0216 386 47 39 Doğal

DEVAMI
image description

Baymak Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Profesyonel bakım ve onarım Kombi servisi - 0216 386 47

DEVAMI
image description

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39

Bosch Kombi Servisi - 0216 386 47 39 Kombi kazan,

DEVAMI
icon

ÖNERİ VE ŞİKAYET

Sunduğumuz Hizmetlerle ilgili öneri veya şikayetlerinizi 0216 386 47 39 numaralı çağrı merkezimizi arayarak veya İletişim Formu'na yazarak  bize iletebilirsiniz.

icon

ADRES MERKEZ

Erenköy Mah. Telli Kavak Sok. Beyaz Saray Apt. No:10 Dükkan 5 Kadıköy / İSTANBUL

icon

EĞİTİMLİ TEKNİK KADRO

Servis ekibimizde bulunan tüm personelimiz, firmamız tarafından belirli dönemlerde eğitime tabi tutularak, güvenlik ve kalite standartlarını güncel bir şekilde takip eder.

icon

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Verdiğimiz hizmet kalitesinin en önemli ayağını müşteri memuniyeti oluşturmaktadır. Personelimiz bu bilinçle hizmet sunmaktadır.

 Beyaz eşya, Klima, Kombi tamir, bakım ve montaj servisi - 0216 386 47 39

WhatsApp Destek
Call Now Button Tıklayın Bizi Arayın